Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Міжнародна зустріч у Варшаві за участі Королеви Швеції
17:51
11 жовтня 2023 р.

Міжнародна зустріч у Варшаві за участі Королеви Швеції

Наприкінці вересня у Варшаві відбулася важлива міжнародна зустріч, організована Всесвітнім фондом «Дитинство». У цьому заході взяла участь і представниця Благодійного фонду «Благо» та координаторка мережі «REYN Україна» Елеонора Кулчар:

«Національна координаторка мережі REYN Україна та голова Благодійного фонду Благо Елеонора Кулчар взяла участь у партнерській зустрічі Всесвітнього фонду «Дитинство». Подія відбулася 27-29 вересня у Варшаві, Польща. 

Основна мета зустрічі – зміцнення відносин між Всесвітнім фондом «Дитинство» та його українськими партнерами, а також можливість для українських партнерів познайомитися одне з одним й обмінятися досвідом.

До слова, Всесвітній фонд «Дитинство» це правозахисна організація заснована Її Величністю Королевою Швеції Сільвією у 1991 році з метою запобігання та реагування на сексуальне насильство та експлуатацію дітей. В Україні фонд працює з 2001 року, і наразі має тут дев'ять партнерів. 

Елеонора Кулчар зустрілася з Її Величністю Королевою Швеції Сільвією, розповіла присутнім про місію і цінність Благодійного фонду «Благо», реалізовані проекти, роботу під час війни та поділилися планами, які фонд планує реалізувати у найближчій перспективі.

Крім того, пані Елеонора поспілкувалася з Послами України в Польщі, Австралії й інших країнах світу. На знак вдячності вона подарувала їм ангелів, які своїми руками зробили дітки ВПО, які проживають у шелтері БФ Благо. Цінний і особливий подарунок для кожного.  

Це були дуже насичені кілька днів і важливі, як для України так і для БФ Благо. Тому Елеонора Іванівна зробила все можливе аби донести те, наскільки зараз важливою є для нас підтримка світу. 

Всесвітній фонд «Дитинство» підтримує БФ Благо з 2014 року й тим самим дає змогу реалізовувати максимально якісну освіту для ромських дітей, а зараз ця допомога спрямована ще й на підтримку шелтеру БФ Благо, що став домом для багатьох українських сімей, які були змушені тікати від війни. 

На цьому не зупиняємося, рухаємося далі, тому стежте за оновленнями наших сторінок аби не пропустити найцікавіше».


Фейсбук-сторінка «Закарпатський обласний благодійний фонд «Благо»» 

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon