Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
ГО «Голос Ромні» організовує літній відпочинок на Закарпатті
08:57
18 червня 2024 р.

ГО «Голос Ромні» організовує літній відпочинок на Закарпатті

Безоплатний відпочинок для жінок із дітьми організовує цього року ГО «Голос Ромні». Три літні табори проведуть із 8 до 28 липня на озері Віта в Закарпатській області, тривалість кожного заїзду буде шість днів.

Заявки з усієї України приймали до 3 червня. Їх могли подати всі, хто належить до однієї або кількох із нижче перерахованих категорій: 

— внутрішньо-переміщена особа; 

— ромське походження; 

— багатодітна родина; 

— соло-мати (мати, що виховує дитину самостійно); 

— родина загиблого військовослужбовця або ветерана війни. 

Відповідно до умов табору, участь у ньому чоловіків старше 17 років не передбачена. 

«Нашій команді було важко відібрати сім’ї-учасниці – для нас важлива кожна історія, якою ви поділились у мотиваційних листах. Однак, на жаль, у нас немає ресурсів запросити усіх. Ми відібрали для участі в таборах 35 родин. Якщо ваша сім’я була відібрана, наша команда зв’яжеться з вами до 20 червня для узгодження всіх деталей. Ми зворушені такою великою увагою до проєктів нашої організації (ми отримали понад 4, 5 тисячі заявок, і нам щиро шкода, що кількість місць обмежена. Саме тому наступного року організуємо ще одну серію таборів. Тим, хто цього разу не отримав відповіді, ми обіцяємо не зупиняти своєї роботи», — йдеться на сторінці організації «Голос Ромні». (https://www.voiceofromni.com.ua/uk/blog/vidbir-na-litni-tabory-dlya-rodyn-z-ditjmy-zaversheno)

На учасників чекає справжній сімейний ретрит: розвиваючі заняття для дітей та дорослих, прогулянки серед гір, заняття з психологинею, фізичні активності тощо. Програма націлена на те, аби учасниці з дітьми відпочили від буденних справ, стресу, а дехто від постійних обстрілів в умовах війни, віднайшли в собі нові сили і мотивацію. 

Автор: «Голос Ромні»

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon