Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Просвіта ромських жінок: знання які змінюють життя на краще
20:48
25 липня 2023 р.

Просвіта ромських жінок: знання які змінюють життя на краще

Правозахисний Ромський Центр провів навчально-просвітницький семінар «Просвіта ромських жінок: знання які змінюють життя на краще». У заході прийняли учать тридцять представниць ромської національної меншини сіл Корсунці та Нерубайське, мікрорайону Більшовик м. Одеса. 

У рамках семінару жінки переглядали відео-уроки по таким темам: психологія виховання дітей, особиста гігієна та санітарія, права і свободи жінок, принципи здорового харчування. Також для більшого розкриття тем було запрошено спеціалістів своєї справи: психолога, юриста та сімейного лікаря, які змогли відповісти на всі хвилюючі питання жінок у вигляді індивідуальних та спільних консультацій. 

Для закріплення тем та слідування рекомендаціям спеціалістів, знання були підкріпленні гуманітарним набором для кожної учасниці, що складався з корисних продуктів харчування, засобів особистої гігієни, канцтоварів для творчості та розвиваючих ігор для спільного проведення дозвілля батьків та дітей. 

Дана ініціатива була реалізована в партнерстві з БФ «Чіріклі» та БФ «Вітри змін», дякуємо за підтримку! Продовжуємо допомагати та сприяти підвищенню обізнаності серед ромських громад! 

Проект «Обізнаність та емпауермент: Спроможні ромські жінки» реалізується за підтримки Міжнародної благодійної організації «Ромський жіночий фонд «Чіріклі» за підтримки Helsinki Deaconess Institute Foundation in Finland (HDI)


Фейсбук-сторінка Громадська організація «Правозахисний ромський центр» (https://www.facebook.com/odroma.centr)

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon