Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Трагедія в Запоріжжі – від російської ракети загинула ромська жінка
10:49
27 січня 2023 р.

Трагедія в Запоріжжі – від російської ракети загинула ромська жінка

Як повідомив ромський громадський діяч Запоріжжя Олексій Падченко, голова громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром», 25 січня внаслідок російського ракетного обстрілу Запоріжжя загинула молода ромка, постраждали багато людей, зруйновані будинки… :

«25 січня 2023 р. увечері велика біда спіткала ті ромські та українські родини, які проживають на Верхній Хортиці у м. Запоріжжя. Ракета влучила в ромський будинок, де на той час знаходилися люди, одна жінка трагічно загинула на місці, четверо дітей залишилося без матері. Інша жінка потрапила до лікарні, ромського хлопця привалило уламками будівлі, ще у двох будинках які розташовані поряд повибивало шибки, побитий дах та пошкоджені комунікації. 

На місце події ми з юристом виїхали вранці 26 січня та провели фото та відео-фіксацію наслідків ракетного обстрілу для подальшої правової роботи юриста. 

Наша організація швидко зреагувала на прохання про допомогу від голови родини, в якій загинула жінка – за дві години ми зібрали та передали: піч-буржуйку, утеплювач який закриє пошкоджені вікна, теплі ковдри, теплий одяг, продуктовий набір та миючі засоби.

Висловлюємо співчуття всім постраждалим родинам».


За матеріалами фейсбук-сторінки ГО «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» (https://www.facebook.com/lachodrome)

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon