Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Боротьба за зірку тік-тока Свєту-«дай двадцять гривень»
21:53
21 грудня 2022 р.

Боротьба за зірку тік-тока Свєту-«дай двадцять гривень»

Іван чи Едуард? 


В соціальних мережах «розгорівся» скандал між відомими ужгородськими тік-токерами Світланою та Ванею. Між ними «встав» Едуард. Нагадуємо: одного разу Світлана попросила у Івана 20 гривень (знаменита фраза «дай 20 гривень бо поламаю тобі машину»), а той її відзняв на відео. І з того моменту вони набули великої популярності у соціальних мережах.

Але нещодавно Світлана знайшла собі нового «продюсера» - Едуарда. Новий продюсер записав компрометуюче відео проти Івана, у якому Свєта та її батьки стверджують, що Ваня нічим їй не допомагав. Ваня у той же час відреагував у Тік-тоці: «Люди не цінують коли в них все складається, але цінують коли все втрачають. Я думаю ви пам’ятаєте моє знайомство з Світланою, яка вона була до нашої зустрічі. Де всі ці речі: телефони, гроші які їй давалось? Для мене це теж загадка…. Нахабство – це властивість характеру», так каже Ваня. 

Спільнота соціальних мереж на дії Світлани та Едуарда реагує негативно, адже Іван, як стверджують їх прихильники, допомагав Світлані, ось що пишуть, наприклад, Tomas Tomson :«Тепер буде цей на Буковелі і телефон буде мати, новий блогер їй усе купить і все дасть, аж смішно».

Октавія Адам: «Шутки шутками друзі, але Світлану продали. Адже Едуард, каже у прямому ефірі, що він домовився з батьком Світлани про продюсерство Світлани та розділ заробітка 50/50. І про те, що Світлану більше не має права знімати ніхто». 


Кристина Лацко каже: «Такого як Ваня більше не буде, скільки телефонів він їй купляв, на відпочинки ходила з ним, у салони краси ходила, одягу скільки їй купляв. За гроші зрадила Івану».


Будемо спостерігати, як ця історія розвиватиметься та хто опиниться у фаворитах Світлани!


Фото та скріни коментарів - взяті з публічних сторінок у соціальних мережах Івана, Едуарда та Йосипа Горвата

Автор: Віктор Човка

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 6

  • Рената 21 грудня 2022 р. 22:34

    Іван и ще раз іван найкращій

  • Едуард 22 грудня 2022 р. 00:07

    Іван топ 👍👍👍👍

  • Ника 22 грудня 2022 р. 03:02

    Такой как Ваня уже не будет не благодарная

  • Токар зита 22 грудня 2022 р. 09:46

    Я за ваню ане за едика бо то ваня зней зробив такою популярною ато шо вин сказав в ефири то дурня купити йийи 50.50 мини смишно якщо я десь вгороди зустрину ибуду йийи знимати маже едик мене за арештуэ бо вин йийи купив 😂😂😂😂ваня дай 20 гривни 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

  • Геці 22 грудня 2022 р. 20:14

    Це едвард гаджо чорт галімий яго добре знаю брехача пошов у мусарню бо пів вароша довжен

  • Джанес 23 грудня 2022 р. 08:11

    Ваня молодец респект тебе только Ваня

  • Loader desktop icon Loader mobile icon