Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Як вкрасти танк? Роми розповідають
15:11
14 березня 2022 р.

Як вкрасти танк? Роми розповідають


WORLD of ROMA TANKS

З 24 лютого 2022 р. Україна змушена давати відсіч російським окупантам і захищати свої землі. Крім героїчної роботи ЗСУ, на допомогу приходять і мирні жителі, в числі яких і роми - саме вони вкрали у російських загарбників танк! А сталося це недалеко від Каховки, в селі Любимівка Херсонської області. Новина з’явилась у телеграм-каналі самооборони Каховки, і вже зовсім скоро облетіла увесь світ. 

Навіть Анджей Дуда, президент Польщі, прокоментував цю подію на своїй сторінці у Twitter. Люди у коментарях щиро підтримали ромів. Зокрема, пишуть: «Слава українським ромам. Так тримати!», «Тепер я все бачив в житті. Навіть ромів-бандерівців», «Вони ж також громадяни України. Роблять, що можуть».

Анджей Дуда, президент Польщі, прокоментував ромський трофей у Twitter.

Нашій редакції вдалось знайти героя цієї історії, свою персону він поки що вирішив не розкривати, але кілька корисних порад як все ж таки «зрушити з місця» викрадений танк залишив. Отож, відкривайте нотатки і уважно записуйте: 

1) вмикаємо масу (червона кнопка з підписом «батарея»);

2) вмикаємо правий та лівий генератори;

3) опускаємо ручку;

4) натискаємо на червону кнопку «стартер»;

5) активовуємо усі чотири запобіжники;

6) вмикаємо фари;

7) вмикаємо обдув скла;

8) натискаємо на педаль щеплення, до кінця;

9) перемикаємо на першу передачу;

10) сміливо прямуємо у найближчий ромський табір, там допоможуть замаскувати танк. 

Ми, звісно, жартуємо, і все ж таки радимо при виявленні покинутого танку звертатись до досвідчених воїнів Збройних Сил України. Та все ж, зрозуміло одне: усі жителі України об'єдналися, роблять хто що вміє в тилу: плетуть сітки, виготовляють коктейлі Молотова (чи «Бандера-смузі»), збирають та відправляють гуманітарну допомогу, готують їжу для наших військових та підтримують переселенців. Найвідважніші захищають міста та села у лавах територіальної оборони, обороняють столицю у складі Збройних Сил України, серед них і чимало ромських юнаків. А хтось, навіть, таким відчайдушним і карколомних способом діє проти окупантів. Що ж, чекаємо поки українські роми захоплять ворожий літак! Тим більше що за його захоплення передбачена солідна винагорода у розмірі 1 мільйон доларів.

Соціальні мережі в Україні, зокрема Фейсбук, підхопив тему вкраденого танку. Наразі створено десятки дотепних мемів, колажів, карикатур. Ось деякі з них:

До речі, два роки тому Олексій Арестович, позаштатний радник Офісу Президента України, передбачив повномасштабну війну з Росією. У 2003 році він же передбачив анексію Криму, а у 2008 році – окупацію Донбасу. Сьогодні, 12 березня, Олексій Арестович сказав, що війна в Україні закінчиться десь у період з 7 до 12 квітня. Ще б пак! Це ж близько припадає на 8 квітня - Міжнародний день ромів. З нагоди такого свята кожен справжній український ром принесе додому, вірніше привезе, цінний трофей – вкрадений у окупанта танк, що остаточно зруйнує сили й плани ворога. Перемога за нами! 

Автор: Віктор Човка

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 1

  • Ромський привид 14 березня 2022 р. 15:32

    Я вже виїжджаю

Loader desktop icon Loader mobile icon