Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Благодійний фонд «Благо» допомагає ромам Закарпаття
14:32
7 липня 2024 р.

Благодійний фонд «Благо» допомагає ромам Закарпаття

2 липня Закарпатський обласний благодійний фонд «Благо» за підтримки Закарпатської ОВА-ОДА провів виїзну акцію з роздачі гуманітарної допомоги у ромському поселенні м. Хуст, про що повідомляє керівниця Фонду Елеонора Кулчар:

«Висловлюємо велику подяку директору департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Роману Молдовчуку, а також Олександру Ляху – начальнику управління національностей та релігій за допомогу у тому, що Роман Ілліч Молдавчук сьогодні присвятив свій день для допомоги ромському компактному поселенню м. Хуст у якості водія вантажного «буса» та помічника при роздачі гуманітарної допомоги!

Сьогодні нам вдалося роздати близько п’ятдесяти гуманітарних наборів – це одяг, іграшки, засоби індивідуальної гігієни, колісне крісло, інвалідний електричний візок, дитячі ліжка та посуд. Поспілкувалися з мешканцями, дізнались про їхні потреби для майбутнього візиту! Також поспілкувалися з родинами ромів, рідні яких служать в лавах ЗСУ. Працюємо далі заради наших людей та нашої перемоги!».



Автор: Елеонора Кулчар, керівниця ЗОБФ «Благо»

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon