Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Міжнародний день ромів завітав до Мукачева
19:53
10 квітня 2024 р.

Міжнародний день ромів завітав до Мукачева

10 квітня в Мукачеві пройшли урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня ромів, про що повідомляє Мукачівська міська рада:

«Сьогодні у Центрі громадськості та національних культур відбулася зустріч представників ромської громади Мукачева з працівниками міської влади та комунальних установ.

Щорічно Міжнародний день ромів відзначається 8 квітня для вшанування культурного та історичного спадку ромського народу. А також для підтримки їхніх прав та зміцнення толерантності у суспільстві. 

Під час зустрічі обговорювалися різноманітні аспекти життя ромської громади, зокрема освіти, здоров’я, умов проживання, культури та працевлаштування. Представники громади наголосили на активній співпраці з місцевою владою, що сприяє вирішенню питань благополуччя та розвитку.

Заступник міського голови Юлія Тайпс привітала ромську громадськість зі святом та вручила грамоти активним учасникам ромської спільноти Мукачева. Зазначила, що роми активно беруть участь у житті міста, допомагають переселенцям, захищають рідну землю. 

Також вручили дипломи талановитим юним художникам, вихованцям школи «Ром-арт»».


Фейсбук-сторінка «Мукачівська міська рада»

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon