Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Сучасні технології для ромських дітей Берегівщини
20:04
2 лютого 2024 р.

Сучасні технології для ромських дітей Берегівщини

Гімназія села Берегуйфалу, в якій навчається більшість ромських дітей, отримала сучасну комп’ютерну техніку, про що повідомляє Закарпатська ОДА-ОВА:

«Клас інформатики за підтримки ЮНІСЕФ облаштували в одній із гімназій Берегівщини, де навчається чимало ромських дітей.

15 сучасних комп’ютерів отримав заклад освіти в селі Берегуйфалу. Це вдалося зробити завдяки співпраці Закарпатської обласної військової адміністрації та Дитячого фонду ООН.

Техніку гімназії, в якій навчається понад 170 учнів, передали керівники профільних підрозділів ОВА – Мар’яна Марусинець та Олександр Лях, фахівчиня з комунікацій Львівського офісу ЮНІСЕФ Тетяна Команицька, представники району і громади. 

«Це цільова допомога закладу, де 75% здобувачів освіти – ромські діти. Комп’ютери допоможуть усім учням гімназії ефективніше опановувати інформатику, вивчати новітні ІТ-технології», – прокоментувала директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець.

Також вона подякувала команді ЮНІСЕФ за чергову підтримку Закарпаття та привітала учнів і педагогічний колектив Берегуйфалівської гімназії з появою нового комп’ютерного класу. Сподіваємося на подальшу співпрацю в цьому напрямку».


Фейсбук-сторінка «Закарпатська обласна державна адміністрація»

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon