Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Тиждень безпеки дорожнього руху в гімназії «Опре рома» (м. Берегово)
21:00
18 листопада 2023 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху в гімназії «Опре рома» (м. Берегово)

В ці дні в Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху. Проведення таких тижнів є однією з найбільших інформаційно-просвітницьких платформ для привернення уваги суспільства до проблем дорожньо-транспортного травматизму в країні. З цієї нагоди Берегівська гімназія «Опре рома» спільно з правоохоронцями організували два цікаві інформаційно-просвітницькі заходи:

«Із 13 по 19 листопада триває Тиждень безпеки дорожнього руху, що має на меті створити безпечні умови для всіх учасників руху. У гімназії проходять тематичні заходи, виховні уроки, ігрові тренінги. Сьогодні у заклад завітали представники поліції. Діти мали змогу прослухати настановчу бесіду щодо запобігання нещасних випадків на дорозі, задати питання, отримати відповіді від капітана Олександра Михайлова».

«У рамках Тижня безпеки дорожнього руху пройшов настановчий захід з пропагування серед підлітків вступу до закладів освіти Міністерства внутрішніх справ України. Старшокласники з цікавістю слухали інформацію про роботу працівників поліції, про важливість професії поліцейського, про результативність успішних дій поліцейських офіцерів нашої територіальної громади з захисту правопорядку на території Берегова».


Фейсбук-сторінка «Берегівська гімназія «Опре Рома»»

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon