Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Новий мурал у Мукачеві
19:03
23 серпня 2023 р.

Новий мурал у Мукачеві

22 серпня у центрі Мукачева завершилися роботи зі створення муралу. Автор ідеї та виконавець цього цікавого проєкту – місцевий ромський художник, голова ГО «Ром Арт» та керівник художньої школи «Ром Арт» Тиберій Йонаш. Для нього це вже другий успішно створений арт-об’єкт у рідному місті:

Тиберій Йонаш – художник, мураліст:

«Мурал створений! Сьогодні завершилися роботи над арт-об‘єктом у центрі Мукачева, присвяченого пам‘яті видатного місцевого скульптора і художника Івана Бровді. Знімаємо висотні конструкції і невдовзі мурал зможуть споглядати усі мукачівці та гості міста. Дякую усім причетним за підтримку та віру у наші сили, зокрема за довіру – Мукачівській міській раді та підтримку Міжнародному фонду «Відродження».

Мукачівська міська рада:

«У Мукачеві завершили створення муралу.  Сьогодні завершилися роботи над арт-об‘єктом у центрі Мукачева, присвяченого пам‘яті видатного місцевого скульптора і художника Івана Бровді. Про завершення робіт розповів ініціатор та автор муралу місцевий художник Тиберій Йонаш. «Знімаємо висотні конструкції і невдовзі мурал зможуть споглядати усі мукачівці та гості міста.» Мурал створили на стіні будинку на розі вулиць Кафедральна та Ярослава Мудрого».


Фото - Тиберій Йонаш, Мукачівська міська рада

Фейсбук-сторінки «Тіберій Йонаш» та «Мукачівська міська рада»

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon