Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
«Як стати депутатом?» Семінар-тренінг для ромської громади Підвиноградова
17:30
12 лютого 2023 р.

«Як стати депутатом?» Семінар-тренінг для ромської громади Підвиноградова

На початку лютого Міжнародний республіканський інститут  (IRI) провів цікавий семінар-тренінг за участі представників ромської громади Підвиноградова (Берегівський район, Закарпатська область). На ньому розглядались, зокрема, питання участі ромських активістів у виборах до місцевих та загальноукраїнських органів влади. Про дану подію розповідає співорганізатор та тренер заходу Тетяна Сметана:

«Один з найкращих семінарів. Чому? Перше – ми це зробили. Навіть під час війни. Це було складно організаційно. Очільник цього проекту В’ячеслав Ліпецький сьогодні служить в ЗСУ і нам було дуже не просто координувати планування заходу.

Під час підготовки до події сталось страшенне горе – загинув племінник нашої співкоординаторки Вікторії.... Але – віра та сила наміру дають результат.

Щиро дякую організаторам – Міжнародному республіканському інституту. Очільнику ромської спільноти – барону Тули Богару, активному громадському діячу Давиду Богару, депутату райради Виноградівського району Арсенію Богару і багатьом ромам і ромкам, які сьогодні долучились та активно працювали на майбутнє своєї спільноти і громади.

Дякую моєму колезі Михайлу Городку за толерантність і підтримку. Низький вам уклін!

Я задоволена. Ідемо далі. Моя мрія, як і мрія покійного барона Миколи Йосиповича Богара – це депутат Верховної ради, представник ромів. Так і буде, я в це вірю!»


Текст та фото з фейсбук-сторінки Тетяни Сметани (https://www.facebook.com/tetyanasmetana)

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon