Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Ромська команда виграла футбольний турнір в Ужгороді
21:24
12 вересня 2022 р.

Ромська команда виграла футбольний турнір в Ужгороді

Ромська команда – переможець футбольного турніру серед команд мікрорайонів Ужгорода

Турнір із нагоди Дня фізичної культури і спорту та Дня міста відбувся у п’ятницю, 9 вересня, на штучному майданчику стадіону «Автомобіліст». Участь у змаганнях взяли 8 команд: «Екстрім», «Пікниця», «All cash», «Шахта», «Orbitta», «Paradise», «Solonyna» та ромська команда «Тельмана». Згідно із регламентом команди розділили на дві підгрупи, грали за коловою системою кожний з кожним, по дві команди виходили до півфіналу. Слід відразу зазначити, що боротьба за чемпіонство та призові місця точилася дуже гостро.

У першому півфіналі лише у серії післяматчевих пенальті «Тельмана» здолали «Пікниця» із рахунком 1:0 (основний час 2:2). В іншому півфінальному двобої команда «Orbitta» не залишила жодного шансу команді «All cash», розгромивши її із рахунком 3:0.

У матчі за бронзові нагороди в серії післяматчевих пенальті команда «Пікниця» перемогла футболістів «All cash» із рахунком 4:3 та замкнула трійку призерів.

Фінал виявився на славу: футболісти з команд «Тельмана» та «Orbitta» продемонстрували усі свої чудові технічні та фізичні навики. У безкомпромісній боротьбі в основний час була зафіксована результативна нічия 2:2. І тільки у серії післяматчевих пенальті ромська команда «Тельмана» вирвала перемогу з рахунком 2:1 та стала переможцем турніру.

Остаточне розташування команд набуло вигляду:

1 – «Тельмана»

2 – «Orbitta» 

3 – «Пікниця»

4 – «All cash» 

5 – «Екстрім»

6 – «Paradise»

7 – «Solonyna»

8 – «Шахта»

Оргкомітет турніру також визначив кращих у номінаціях:

Воротар – Мартін Рац («Тельмана»)

Гравець – Девід Адам («Тельмана»)

Бомбардир – Отар Іосава («All cash» )

Арбітр – Андрій Медвідь.

На церемонії нагородження усіх призерів та номінантів нагородили почесними кубками, грамотами, медалями різного ґатунку та статуетками від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця Ольга Василиндра).



За матеріалами (текст та фото) фейсбук-сторінки "Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка" (https://www.facebook.com/profile.php?id=100064902481459)

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon