Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Малюнок на стіні до Днів прапора та незалежності
17:39
26 серпня 2022 р.

Малюнок на стіні до Днів прапора та незалежності

Днями в Ужгороді, на стіні двоповерхового будинку у мікрорайоні Радванка по вулиці Ужанській , зв’явився цікавий малюнок на стіні. Автори створення даного міні-муралу присвятили його створення до Дня Прапора та Дня незалежності України. Виконав настінний малюнок художник Давід Чічкан.

У своєму дописі в мережі Фейсбук він написав:

«Зробив за ескізом Nikita Kravtsov в ромському кварталі Ужгорода до Дня прапора та незалежності. За ідеєю Кравцова – це переосмислення прапору українських ромів, так як відмінність українського та загального ромського – жовта пшениця замість зеленої трави. Роми з різних куточків України воюють проти імперських загарбників, а поки я малював, сестри та брати військових ромів співали «Червону калину», кричали «Слава нації!» та «Ми – роми з України!». Діти переважно ходять в школу, сказали мені що через десять днів в них буде навчання у новій школі. 

Організація проєкту – Резиденція «Вибачте, номерів немає». Також мене підтримували під час малювання пан Вальдемар Татарчук, і молодий ужгородський інтелектуал Даниїло».

Автор: Давід Чічкан

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon