Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Благодійний фонд «Благо» відновив підготовку ромських дітей до школи
21:38
15 червня 2022 р.

Благодійний фонд «Благо» відновив підготовку ромських дітей до школи

Команда Благодійного фонду «Благо» з Ужгорода відновила підготовку дітей до школи. У зв’язку з початком російського вторгнення в Україну, приміщення Центру, де до того проводилися заняття з дітками, тимчасово було перелаштоване під потреби вимушених переселенців з інших областей. Фактично, у класі одночасно проживало кілька десятків людей.

З червня Центр дошкільної підготовки дітей, на щастя, зумів повноцінно відновити свою роботу! Заняття із дошкільної підготовки дітей відбувається щодня з понеділка по п’ятницю. Розклад уроків такий самий як був і до війни. Діти навчаються по три години на день. 

За словами голови БФ «Благо» Елеонори Кулчар поштовхом до відновлення занять стала, насамперед, велика зацікавленість у цьому ромських батьків. На початку відбулися загальні батьківські збори, на яких всі одностайно висловилися за продовження діяльності Центру дошкільної підготовки дітей. На зборах для ромських родин була надана і невелика благодійна допомога у вигляді продуктових наборів.

Аби діти мали комфортні умови для навчання, у приміщенні Центру був проведений поточний ремонт. Діти з нетерпінням чекали моменту, коли знову переступлять поріг свого класу – і вже у перший день навчання, а саме 6 червня, на уроки прийшли двадцять майбутніх школярів! 

Діти – це наше майбутнє! І ми не маємо право забувати у будь-яких умовах про це, що діти – це іскра нашого життя. Надати освіту своїм дітям – це і є те, що надихає батьків і дає надію на краще життя нових поколінь. 


Фото - фейсбук-сторінка ЗОБФ "Благо"

Автор: Віктор Човка

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon