Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Різдвяно-новорічна акція від благодійного фонду «Благо»
13:37
23 грудня 2021 р.

Різдвяно-новорічна акція від благодійного фонду «Благо»

Впродовж двох днів – 21 та 22 грудня – у мікрорайоні Радванка в Ужгороді проводилася традиційна різдвяно-новорічна акція від благодійного фонду «Благо» (керівник – Елеонора Кулчар). 

Першого дня у Центрі підготовки дітей до школи, який діє при благодійному фонді, була організована зустріч з ромськими батьками мікрорайону Радванка, діти яких навчаються у Центрі. Елеонора Кулчар провела бесіду на тему відповідального ставлення до свого життя та виховання дітей. Було підняті та обговорені і проблеми, які сьогодні хвилюють жителів мікрорайону. Під кінець акції кожна родина отримала продуктовий набір від фонду та благодійників.

Другого дня була проведена цікава та насичена святкова програма за участі ромських діток. На захід завітали і поважні гості, зокрема директор Департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської ОДА Євген Тищук. Вихованці Центру підготовки дітей до школи продемонстрували свої таланти та те, чому вони навчилися за цей рік. Вони співали та колядували, декламували вірші, танцювали. А запрошені на свято троє аніматорів – дві Сніжинки та Зайка – влаштували для малечі багато веселих конкурсів та розваг. Кожна дитина отримала святковий подарунок у вигляді наборів солодощів.

Автор: Віктор Човка

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon