Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
У Мукачеві запрацює перша в Україні ромська столярно-рамочна майстерня
13:07
21 червня 2021 р.

У Мукачеві запрацює перша в Україні ромська столярно-рамочна майстерня

16 червня 2021 року, Громадська організація «Ром Арт» (голова – Тиберій Йонаш) за сприяння Міжнародного фонду «Відродження» розпочали перший організаційний етап реалізації першої в Україні столярно-рамочної соціальної майстерні «Столяр Арт» у ромському поселенні міста Мукачева. Мета даного соціального проєкту – це підвищити рівень самозарадності та самозабезпеченості ромської громади Мукачева через створення нового соціального підприємства – столярно-рамочної майстерні «Столяр Арт». 

Першочерговий етап даного проєкту – це зустрічі з представниками державного органу влади, освітнім закладом та державною установою, а саме: управлінням освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради; керівництвом Мукачівського центру професійно-технічної освіти (директор Панас Василь); керівництвом Мукачівського міськрайонного центру зайнятості – (директор Мельничук Роман). 

Зустріч з відповідними освітніми, державними та адміністративними установами – це процедура підготовки, формування та підписання угоди про співпрацю з ГО «Ром Арт» для реалізації соціального проєкту «Столяр Арту». Громадська організація «Ром Арт» висловлює велику подяку у підтримці даного проєкту Міжнародному фонду «Відродження»!

Автор: Віталій Горват, Тиберій Йонаш

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon