Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Третя зустріч робочої групи з гуманітарної допомоги
18:42
28 травня 2022 р.

Третя зустріч робочої групи з гуманітарної допомоги

У вівторок, 24 травня, Уповноважений Уряду Словацької Республіки у справах ромських громад Ян Геро (Ján Hero) разом із словацькою делегацією взяв участь у третьому засіданні робочої групи з адресної гуманітарної допомоги особам, які потребують допомоги в Україні. Традиційно, засідання пройшло у стінах Закарпатської ОВА та облради.

За словами Яна Геро, разом зі словацькими та українськими партнерами вони домовилися про останні деталі механізму допомоги обраним пілотним селам Закарпатської області, де внутрішньо переміщені особи та місцеві мешканці опинилися у складних життєвих обставинах. Найбільш вразливим групам у таких населених пунктах як Великий Березний, Свалява, Середнє та Тур’я Ремети будуть роздані продуктові та гігієнічні набори. Дані заходи відбуватимуться завдяки Мальтійській допомозі Словаччини.

Ян Геро сподівається, що система надання гуманітарної допомоги незабаром проявить себе на практиці, через що вдасться пом’якшити негативні наслідки триваючого конфлікту: «Ми хочемо використати цей спосіб, щоб подякувати всім партнерам за активний підхід, корисність та співпрацю».

Автор: https://www.facebook.com/splnomocnenecRK

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon