Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
«Дикуни» в Одесі
21:16
4 листопада 2022 р.

«Дикуни» в Одесі

НАПЕРЕДОДНІ

Завдяки Міжнародному фонду «Відродження», ГО «Правозахисний ромський центр» успішно реалізував проєкт «Підготовчі курси для спеціалістів знімальної групи «Ромської Кіностудії»: після шести місяців навчання, теоретичної та практичної підготовки, зйомок, монтажно-тонувального періоду, робіт з програмами для монтажу, з технікою для звукозапису та концентрації спільних зусиль, група готова представити свою випускну роботу – фільм «Дикуни».

Прем’єра фільму – 4 листопада 2022 року.

ПРЕМ’ЄРА

4 листопада був проведений захід в рамках проекту «Підготовчі курси для спеціалістів знімальної групи «Ромської Кіностудії»: за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» команда презентувала результати свого шестимісячного навчання професіям кіномистецтва і урочисто нагородила учасників дипломами. 

На заході відбулась прем’єра короткометражного художнього фільму «Дикуни», що фактично є випусною роботою знімальної групи. 

Команда ГО «Правозахисний ромський центр» висловила велику вдячність усім присутнім: «Гостям за зворотній зв’язок і багато цікавих думок щодо фільму, за гучні оплески і підтримку в такий важливий день. Щиро вдячні кінокомпанії «Sinemastudio» в обличчі Сергія Анатолійовича Колбінєва, за отриманні знання, навички та досвід, які ми обов’язково реалізуємо у наступних творчих проектах. Вдячні Володимиру Анатолійовичу Кондуру за підтримку у розвитку на всіх етапах. 

Дякуємо Міжнародному Фонду «Відродження» за довіру і дуже сподіваємось на подальшу співпрацю.

Але хочемо зазначити, що це не кінець, маємо багато планів і ідей які обов’язково будемо втілювати вже великою творчою командою». 

Короткометражний художній фільм «Дикуни» у вільному доступі буде опублікований згодом, тому всі охочі зможуть його подивитись. Слідкуйте за новинами на фейсбук-сторінці ГО «Правозахисний ромський центр».


За матеріалами фейсбук-сторінки Громадська організація «Правозахисний ромський центр» (текст та фото)

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon