Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Благодійність від Фонду «Чіріклі» триває
20:39
14 червня 2022 р.

Благодійність від Фонду «Чіріклі» триває

Одеса - Харків - Чернігів - Київ


МБО «Чіріклі» та Всесвітня гуманітарна місія «Їжа життя» продовжує надавати допомогу нужденним. Майже щодня волонтери годують внутрішньо переміщених осіб, ромів та людей з інвалідністю гарячими та смачними обідами! 

Відтак, 3 червня в Одесі вдалося роздати 550 комплексних порцій! Годували борщем, халавою та булочками, а також пригощали напоями. 4 червня у меню було кічрі (пряна вегетаріанська страва), томатне чатні (індійська страва), халава (традиційні індійські солодощі) та булочки з напоями. У підсумку – 486 обідів! А 6 червня нужденні Одеси отримали 450 порцій! Там до волонтерської роботи щоденно залучається близько 30 охочих. 

У Харкові також продовжується щоденне піклування про жителів міста. Меню – різноманітне! Там кожного дня охочі отримують близько 1700 порцій гарячого супу, борщу чи окрошки. Також роздано 700 булочок, 200 літрів напою, а також 1700 солодких кульок зі згущеним молоком!

4 червня у Чернігові волонтери роздали 130 літрів горохового супу, 130 літрів каші з овочами, а також 80 літрів трав’яного чаю! 

5 червня у Києві нужденні отримали 180 порцій кічрі, 140 порцій супу, а також 150 хлібців! 6 червня на обід була каша, чатні, котлетки та булочки. На десерт – печиво! 8 червня – суп, каша та пиріг!


Ужгород


Не оминає своєю увагою Фонд «Чіріклі» і місто Ужгород, в якому проживає як велика місцева ромська громада, так і близько тисячі ромів-переселенців з інших областей. Так, днями була організована гуманітарна благодійна допомога у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни (загалом понад 5 тон) для жителів міста. Допомогу надав український благодійний фонд Hope UA, логістичне забезпечення організував Фонд «Чіріклі». За посередництва місцевої ромської медіаторки Дарини Горват дана допомога була розподілена по місцях проживання вимушених переселенців-ромів, а саме – Церкви Ісуса Христа (пастор Віктор Фонтош), ужгородської гімназії № 13, та церкви «Відродження» по вул. Тельмана (Палая) (пастор Степан Фечо).


За матеріалами фейсбук-сторінки Фонду «Чіріклі»та Юліана Кондура

Автор: https://www.facebook.com/Chiricli/

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon