Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
ДРБ «Сонечко» завітало до ромських школярів Ужгорода
19:37
1 листопада 2023 р.

ДРБ «Сонечко» завітало до ромських школярів Ужгорода

31 жовтня в Ужгородській гімназії № 14 відбувся цікавий і незвичний захід – до учнів завітали наші мужні захисники з Добровольчого розвідувального батальйону «Сонечко». В рамках патріотично-виховної роботи з молоддю гості – Павло Федака, Михайло Ловга та Віктор Ільчак – розповіли про специфіку роботи свого батальйону, відповіли на запитання. Окремо було представлено гордість ромського народу – молодого бійця «Сонечка» Віктора Ільчака («Мериліна»), який у зовсім юному віці вступив до лав спецпідрозділу. Адже аби потрапити до «Сонечка» потрібно мати дуже високий рівень фізичної, психологічної, технічної підготовки, бути завжди готовим до виконання найскладніших завдань. Віктор – дуже скромний і небагатослівний юнак, великий патріот України. 

Для гостей школярі підготували невеличкий танцювальний флешмоб, натомість отримали солодощі. Колектив гімназії також отримав у подарунок дуже цінну річ – стяг з емблемою ДРБ «Сонечко» з підписами та побажаннями воїнів.

Захід відбувся напередодні поминального дня 1 листопада, тому присутні запалили свічки у пам’ять усіх загиблих біля Меморіального знаку на подвір’ї гімназії.


Автор: Петро Габрин

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon